Protesta edhe para OKB-së në Nju Jork

0
293

Protesta edhe para OKB-së në Nju Jork

Protesta edhe para OKB-së në Nju Jork

Shqiptarët në SHBA protestë masive të hënën në Nju Jork para selisë së OKB-së për gjendjen e shqiptarëve dhe protestat në Maqedoni.

Organizatorët theksuan se  kjo protestë organizohet nga shqiptarët e Amerikës për të kundërshtuar dënimin e përjetshëm të 6 shqiptarëve në rastin “Monstra” dhe bashkëngjitur me protestat gjithë shqiptarë që po mbahen nga Shkupi, në Prishtinë, Tiranë dhe kudo ku ka shqiptarë, , informon korrespodenti i INA-s nga Nju Jorku.

Protestat do të mbahet ditën e hënë 14 Korrik në orën 12 të mesditës deri në ora 3 mbasdite para selisë së Kombeve të Bashkuara në Manhattan, qytetin Neë York. Organizatorë janë komuniteti Dibran në Neë York, në bashkëpunim me të gjithë shqiptarët e Amerikës, shoqatat dhe organizatat e komunitetit. (Beqir Sina/INA)

NO COMMENTS

Leave a Reply