Friday , October 19 2018
Home / Lajme nga Dibra / Protesta ne diber 14 mars 2014

Protesta ne diber 14 mars 2014

    http://www.youtube.com/watch?v=HUJDus-46Ho&feature=share

protesta ne diber 14 mars 2014

Kundershtimi i devijimit te lumit radika në protestën e sotme në diber edhe njeherë dëshmoi se cdo ditë e më teper këtij grupi I bashkangjiten edhe më shumë shoqata joqeveritare nga qytete të ndryshme,  lumi  “Radika” thane organizatoret e protestes   është partia më e madhe e cila eshte duke I bashkuar banoret e dibres, rekes,  peshkopise, dhe te qyteteve tjera per rreth Kryesuesi i keshillit komunal të Dibrës Bashkim Mashkulli tha se proekti I fushes se llukoves eshte proekt politik dhe vdekjeprures pe dibren Mases se tubuar në mbrojtje të lumit radika  ju drejtuan perfaqësues ë shoqatave ekologjike nga Gostivari e Peshkopia, nga Struga e Reka e eperme  të cilët thanë se Devijimi i rrjedhjës së Lumit Radika ka shqetësuar specialistë të mjedisit, banorët e rajonit, dhe nëse ky proekt nuk ndërpritet atëherë për  vendorët e kësaj ane nuk do të ketë rehati. Perfaqesuesit e ojq-ve theksuan se kjo do te jete protesata e fundit. ne në të ardhëshmen do të ndryshojmë  mënyrën dhe llojin e protestave thanë drejtuesit e tubimit me masovik te mbajtur deri me tani ne dibër

Check Also

Trajnim mbi mediat në Dibër

Rreth 50 nxënës nga shkolla e mesme “28 Nëntori” në Dibrë morën pjesë në trajnimin …

Komentoni

%d bloggers like this: