Saturday , October 20 2018
Home / Lajme nga Shoqata / Njoftim nga kryetari i SHAD-it

Njoftim nga kryetari i SHAD-it

Te nderuar miq e dashamir, te nderuar bashke atdhetar!

Ne emer te SHAD-it, si dhe ne emer tim personal, si kryetar, kerkoj ndjese per mungesen e internetit dhe

web faqen qe nuk qeme ne gjendje tju ua ofrojme. Njera nga arsyet kryesore, qe; transferimin e zyres ne adrese;

190 Cebra Ave. kati i pare, Staten Island, NY 10301. Numbri telefonit dhe faxit eshte i njejti. Se shpejti do

fillojme t’ju informimin dhe komunikojme me veprimtarite e shoqates si dhe sfidat e reja qe do ndermeren.

Ju faliminderojme per mirkuptimin!

Sinqerisht,

Musa Pacuku, Kryetar

Check Also

“ E Duam Dibrën – We Love Dibra”

Shoqata Atdhetare Dibra, anëtarët e kryesisë së saj, së bashku veprimtar të tjerë nga diaspora, …

Komentoni

%d bloggers like this: