Tuesday , October 23 2018
Home / Lajme nga Dibra / Diaspora e Rekës: Askush mos ta prek Radikën (FOTO)

Diaspora e Rekës: Askush mos ta prek Radikën (FOTO)

Me peticion kundër devijimit të lumit Radika ka dalë komuniteti dibran dhe banorët e Rekës së Epërme që jetojnë dhe veprojnë në regjionin Trentino Alto në Itali.

Ata kërkojnë nga Qeveria, pushteti lokal dhe institucionet e tjera ta ndalojë projektin e fushës së Llukovës që do të shkatërrojë ekosistemin dhe bio-diversitetin në këtë regjion.

Check Also

Kryetar i Këshillit Shqiptar Amerikan për vizitë në Dibër

Dje në Komunën e Dibrës për vizitë ishte veprimtari i njohur nga SHBA, zoti Haxhi …

Komentoni

%d bloggers like this: