Saturday , October 20 2018
Home / Lajme nga Shoqata / U mbajt kuvendi i SHAD, emra te ri ne keshill.

U mbajt kuvendi i SHAD, emra te ri ne keshill.

Sot u mbajt kuvendi i Shoqates Atdhetare Dibra ne hotelin Hilton ne Staten Island.  Te pranishem ishin reth 50 kuvendare.Nje numer jo i mjaftueshem per nje kuvend nga nje komunitet aq i madhe dibran ketu ne New York.

Kuvendi u hap nga kryetari i shoqates Ilirjan Rusi duke i pershendetur te pranishmit me nje falimnderim te vecante qe dhane interes per te qen sot ne kete kuvend. Kryetari vazhdoi duke spjeguar per aktivitetet e sukseshme qe ka pasur shoqata kete mandat. Duke permendur nga fillimi:  me zyren qe ka shoqata sot, administratorin, webfaqen, organizimet e mbremjeve, projekting e femijeve ne diber, takimin me bizinismenet etj et. (Nje permbeledhje e plot e aktiviteteve te shoqates do te nxjerim ne faqe se shpejti).

Arketari i shoqates, Selaudin Radoveshi dha raportet financiare te buxhetit  per kete mandat dy vjecar.

Kryetari nuk u zgjat shume dhe filloi menjeher me zgjedhjet e keshillit te ri. Ai lut kuvendaret te dalin me propozimet e tyre.

U propozuan 20 emra per keshillin e ri te cilet pranuan propozimet. Kishte dhe propozime tjera por per fat te keq u refuzuan per arsye personale.

Lista me 20 emrat e porpozuara u hodhen ne vote ku kuvendi votoi per ata emra qe ishin me te pershtatshem per te qen ne keshil.  Per fat te keq nje i propozuar u desh te hiqet nga lista per shkak se nuk ishte i pershtatshem per te qen ne keshill.

 

1. OMER PAPRANIKU
2. EMIN EGRIU
3. ILIR RUSI
4. MUSA PACUKU
5. MURAT MELA
6. AGRON MASLINKA
7. BESIM RAMADANI
8. MUHAREM BOROVA
9. FISNIK DACI
10. SELAUDIN RADOVESHI
11. MUHAREM SHEHU
12. SHPETIM KASAPI
13. ADICE VELIU
14. REFIK KOSOVRASTI
15. YLBER PILKU
16. BASHKIM KLLOBOCISHTA                
17. OSMAN GREVA                                 
18. AGO MAQELLARA                                  
19. FATMIR BEGU

Kjo eshte lista e keshillit te ri. Se shpejti ky keshill do te takohet ne nje mbeledhje ku do te zgjidhet kryetari, nenkryetari, sekretari dhe tre arketaret.

Per me shume do t’ju njoftojme menjeher pas takimit.

Nga keshilli i  SHAD-it.

Check Also

“ E Duam Dibrën – We Love Dibra”

Shoqata Atdhetare Dibra, anëtarët e kryesisë së saj, së bashku veprimtar të tjerë nga diaspora, …

Komentoni

%d bloggers like this: