Friday , October 19 2018
Home / Lajme nga Shoqata / Emrat e kryesise se re, mandatit 2013-2015

Emrat e kryesise se re, mandatit 2013-2015

Sot ne zyrat e Shoqates Atdhetare Dibra u mbajt takimi i keshillit te ri.

Ne kete takim u zgjodhen emrat e kryesise se re te shoqates per kete mandat.

Ja emrat:

Executive Officers/ Ekzekutive
Musa Pacuku- Chairman/Kryetar
Ilirjan Rusi – Vice-Chairman/Nën-kryetar
Murat Mela – Vice-Chairman/Nën-kryetar
Muharem Borova –  Secretary/Sekretar
 
Osman Greva – Asst.Secretary/Ndihmës Sekretari
Selaudin Radoveshi – Treasurer/Arkëtar
Besim Ramadani – Treasurer/Arkëtar
Shpetim Kasapi – Treasurer/Arkëtari
 
Board of Trustees/ Bordi Drejtues
 
1. Adice Veliu
2. Ago Maqellara
3. Agron Maslinka
4. Bashkim Kllobocishta
5. Emin Egriu
6. Fatmir Begu
7. Fisnik Daci
8. Muharem Shehu
9. Omer Papraniku
10. Refik Kosovrasti
11. Ylber Pilku
 
Pas zgjedhjeve te kryesise, kryetari i ri Musa Pacuku caktoi dhe daten e mbeledhjes se ardhshme e cila do te jet me Janar 27 oren 11:00 am ku u la qe te bisedohet per plan programin e ketij mandati dhe reth administrates.
 

Nga keshilli i SHAD-it

Check Also

“ E Duam Dibrën – We Love Dibra”

Shoqata Atdhetare Dibra, anëtarët e kryesisë së saj, së bashku veprimtar të tjerë nga diaspora, …

Komentoni

%d bloggers like this: